Ik (Josh Moll) heb in december 2011 het diploma van de post-HBO beroepsopleiding tot coach gehaald. Ik heb een jaar lang deze opleiding gevolgd aan de Alba-academie voor leiderschap en coaching, en ben daarmee als coach practitioner geaccrediteerd door de European Mentoring and Coaching Council (EMCC EQA).

Coach is een naam die iedereen zichzelf kan geven. Daarom heb ik het afgelopen jaar deze opleiding gedaan, ondanks het feit dat ik al sinds 2000 als coach werk. Door de opleiding heb ik kritisch naar mijn handelen moeten kijken, behouden wat ik goed vond en aangepast wat beter kon. En na een jaar veel tijd steken aan werken met oefencliënten, boeken lezen, studeren en leren omgaan met mijn sarcoïdose is het nu weer tijd om nieuwe mensen bij te staan in hun veranderproces.

Iedereen die zin heeft om met een ervaren coach te werken aan de vraag “wat wil ik eigenlijk en hoe ga ik dat doen?” kan zich melden voor een gratis kennismakingsgesprek op: joshmoll@mixed-media.info.

Voor mensen die niet in de regio Maastricht wonen, maar die wel zin hebben in een coachingstraject bij mij, heb ik goed nieuws: ik werk namelijk ook via Skype. Ik heb er zelfs een speciale afstudeeropdracht van gemaakt die zeer enthousiast is ontvangen.

Advertentie